19 Ocak 2010 Salı

final haftası için film önerileri

19 Ocak 2010 Salı

Final haftaları genelde öğrenciler kudurur.Kütüphanede saatlerce çalıştıktan sonra ya da artık kafa bişey almayacak hale geldiğinde film izlemek sınav haftalarında bayılarak yaptığım bir şeydi.Fakat kafa yormayacak,çerez şeyler izlemeli ki gevşeyebilesiniz.Mazallah benim ticari işletme hukuku sınavı öncesi yaptığım gibi İklimler'i izlerseniz sınavınız kötü geçebilir.Bu nedenle romantik komedi, geyik komedi ve gerilim filmleri bu tür zamanlarda daha iyi gider.

1)Shortbus:John Cameron Mitchell imzalı bu edepsiz komedi hiç orgazm yaşamamış bir ilişki terapistinin Shortbus adlı gece kulübüne gitmesiyle şekillenen komik olayları anlatıyor.
2)Şeytan Marka Giyer:Eskimeyen bir klasik:)Merly Streep'in müthiş oyunculuğu,Emily Blunt'ın dayanılmaz güzelliği ve Anne Hatheway'in sopalık halleri....Bir daha izleyesim geldi.
3)Nanny Diaries:Scarlett'in antipatik durmadığı nadir filmlerden.Upper East Side'da dadı olmanın halleri...
4)Amerikan Pastası:Bando Kampı:Serinin iyice muzırlaştığı filmlerden.Küçük Stiffler masum bir yaz kampını nasıl karıştırabilir?Abazan gençler ve tuvalet komedisi...
5)Vacancy:Kate Beckinsale ve Luke Wilson'ın oynadığı eli yüzü düzgün bir gerilim.Snuff filmler çekilen bir motele düşen kavgalı çift hayatta kalmaya çalışır...
6)Disturbia:"Cinayet gördüm kimse inanmıy..." minvalinde bir film.Öylesine bir seyirlik.
7)Planet Terror:Gerçek bir eğlence:patlayan kafalar,zombiler...Sırf jeneriği ve filmden önceki uydurma fragman için bile izlenir.
8)Borat:Final haftalarının favorilerinden.Borat'ın Pamela Anderson sevgisi ve Amerika deneyimleri gülmekten yerlere yatırıyor.

Tamam bu kadar yeter.Ders çalışmayı da ihmal etmeyin final haftalarında:)

P.S.Bu gönderiyi E. Kangal'a ithaf ediyorum.

2 fikrim var:

ekot dedi ki...

özellikle şeytan marka giyer i üzerime alınıoruumm=))

Elif dedi ki...

shortbus baya bi komikti ya eheheh

 
◄Design by Pocket