22 Ocak 2010 Cuma

Elizabeth & James

22 Ocak 2010 Cuma

Elizabeth and James dünyanın en meşhur ikizleri olan stil ikonları Mary Kate ve Ashley Olsen'ın kurduğu genç bir marka.Daha önce de Row adlı lüks bir marka kurmuşlardı.
Kendi bohemian chic tarzlarıyla ifrat ve tefrit arasında kalan ikizler sonunda dengeyi Elizabeth and James'le bulmuşlar gibi.Markanın kadın,erkek,kadın ayakkabısı ve mücevher koleksiyonu var.
Markanın kuruluş amacı tasarımcı trendleriyle modern trendleri birleştirmek ve aradaki boşluğu doldurmak.Yani sade ve şık giysilerle tasarım giyinmek.Kadın koleksiyonu yalın ve basic parçalardan oluşuyor.Genelde açık renkler hakim,arada yeşiller turuncular da var ama. Maskülenlik ve feminenlik içiçe.Boyfriend bir ceketin yanında yeşil bir mini bir etek de karşınıza çıkabiliyor.
Erkek koleksiyonu ise lüks kumaşlarla yapılmış casual parçalardan oluşuyor.Çizgili tişiörtler, rahat pantolonlar ön planda.Ayakkabı koleksiyonu ise bunlara kıyasla daha iddialı ve bir o kadar da orijinal ve çeşitli.Mücevherler ise rock temalı ve çok güzeller.
Salaş olup hoş görünmek ya da fazla uğraşılmamış gibi duran şık bir tarz için ideal Elizabeth and James.Missoni vintage elbiselere,bol kazaklara,ve Chanel kemik gözlüklere tutkun Olsenler kendi zevklerini çok güzel yanstmışlar.Elizabeth and James'in cool tasarımlarını V2k Designers Nişantaşı'nda bulmak mümkün.

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket