18 Şubat 2010 Perşembe

Eskiye Rağbet

18 Şubat 2010 Perşembe

Sabahları Tnt'deki iki dizi erken kalkmamı sağlıyor. İkisi de eski diziler. Bunlardan biri bir komedi klasiği olmuş Seinfeld. Hiçbir şey üzerine komedi olarak başlamış dizi Jerry Seinfeld ve birbirinden komik arkadaşlarının maceralarından oluşuyor. Absürd olaylar, yanlış anlamalar, ilişki klişeleri hepsi var. Tuhaf saçıyla, kapıdan langadanak girişiyle Kramer, sürekli başını belaya sokan George, kabarık saçlarıyla Elaine... Çok gülerek izliyorum bu diziyi. Gerçekten bir klasik.



Seinfeld'den sonra ise Matthew Fox'un olduğu Party of Five başlıyor. Bu da çok eski bir dizi. Anne babaları öldükten sonra hayata tutunmaya çalışan beş kardeşi anlatıyor. Uzun süre devam etmiş bir klasik de bu. Kimler yok ki...Toy halleriyle Neve Campbell, Jennifer Love Hewitt ve tabi ki Matthew Fox. Aile olmak, kardeş olmak, hayata tutunmakla ilgili çok güzel bir dizi. Yarım yamalak izliyorum ben gerçi ama yine de keyif alıyorum. Hatta Party of Five'ın başrolünde Demir Demirkan'ın olduğu bir yerli versiyonu yapılmıştı da tutmamıştı.
Tnt bu eski dizileri ortaya çıkararak bit pazarına nur yağdırdı. Yazın bir başka kült diziyi Northern Exposure'ü yayınlayarak güzel bir iş yapmıştı zaten.
Ne varsa eskilerde var!

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket