26 Kasım 2009 Perşembe

Yeni bir dizi: "FlashForward"

26 Kasım 2009 Perşembe
Robert J. Sawyer'ın romanından esinlenerek dizi haline getirilmiş, ilk bölümü Eylül 2009'da çekilen, FlashForward 'ı arkadaşımın tavsiyesi üzerine izleme fırsatım oldu geçenlerde. Henüz 6 bölümünü izlemiş bulunuyorum ama zaten halihazırda 9 bölüm çekilmiş..
Önemli bir dipnot; Lost yapımcısının bu işte parmağı olduğu için dizi baya bir ilgi görmüş durumda. İzlerken yine Lost gibi sürükleyici ve merak uyandırıcı unsurlar bolca var. Her bölüm sonunda yine bir şaşırtmaca mevcut ve neler olcak diye insanın içini kemiren bir izlenim bırakmak konusunda da oldukça başarılılar. Konu biraz yavaş ilerliyor gibi gerçi ama yine de zevkle izlenebilcek bir bilim-kurgu dizisi olduğu gerçek. Ayrıca Lost'tan aşina olduğumuz Charlie ve Desmond'ın kız arkadaşını da dizide görmek mümkün.
Konusu ise şöyle; Aynı anda bütün dünyada 2 dk 17 sn boyunca insanlar bilincini kaybeder, bu esnada da herkes bir şeyler görür. İlerleyen zamanlarda bu gördüklerinin 6 ay sonra yaşayacakları olduklarını anlarlar ve bunun nedenlerini araştırmaya başlarlar...Devamında ne olcak derseniz Dizimax'de sanırım dün 3.bölümü gösterildi veya internetten de izleyebilirsiniz. İyi seyirler :)


0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket