5 Temmuz 2012 Perşembe

Ice Age 4 ~Continental Drift~

5 Temmuz 2012 Perşembe 2
Ice Age Continental Drift Movie 
Ülkemizde geçtiğimiz hafta vizyona giren filmimiz, Ice Age: Continental Drift (Buz Devri: Kıtalar Ayrılıyor), uzun süredir bekleniyordu. 3. film Dawn of the Dinasaurs'un hemen ardından yayınlanan 4. filmin habercisi niteliğinde ki mini fragmanla ağzımıza bir parmak bal çalan yapımcılar, filmin 3 yıl sonra vizyona girmesini uygun bulmuşlar.
Geçtiğimiz hafta vizyona girer girmez gittiğim filmimizin baş karakterleri Manny, Ellie, Şeftali, Sid, Diego ve tabi ki Scrat. Film boyunca gerçekleşecek bütün olaylar, Scrat ve 3 bölümdür kovaladığı palamudunun başının altından çıkıyor. Öyle ki dünya o güne kadar tek bir kara parçasından oluşurken, aniden kıtalara ayrılıyor. 
Maceramız, karaların yerinden oynaması ile Ellie ve Şeftali'den ayrı düşen Manny, Sid ve Diego'nun tekrar sürülerine ulaşma çabaları üzerine kurgulanmış. Okyanusun ortasında kaybolan kahramanlarımız, okyanusta hüküm süren korsanlara esir düşerler. Böyle korsanlar herkesin başına. Sevimli-korkunç korsanlar, bunlar:)
 
Bu bölümde yine yeni karakterler eklenmiş. Bunlardan özellikle Sid'in ninesi yaşlı miskin çok komik. 

Film, önceki bölümler kadar sizi gülmekten kırıp geçirmiyor. Bu sefer daha çok maceraya dayalı geçiyor. Fakat yine komik, yine eğlenceli. Ben şiddetle Türkçe dublajlı izlemenizi tavsiye ediyorum. Çünkü, seslendirme ekibi her zaman ki gibi çok başarılı.

Bu kısacık bakışla izlemeyenlere şimdiden iyi seyirler diliyorum...




 
◄Design by Pocket