5 Şubat 2012 Pazar

Yalan Dünyaaaa...

5 Şubat 2012 Pazar
Avrupa Yakası'ndan sonra dört gözle beklediğimiz, sürekli hakkında efsaneler duyduğumuz, Cuma akşamlarımızın yeni vazgeçilmezi ve bizi gülümseten Yalan Dünya. Henüz 4. bölümü yayınlanmasına rağmen insanları hemen kendisine bağlamayı başardı. Açıkçası başlayacağını ilk duyduğumda acaba Avrupa Yakası kadar iyi olur mu diye kendi kendime düşünmedim değil. Bu düşüncemin ne kadar yersiz olduğunu ilk bölümden sonra gördüm.
Her şeyden önce kadrosu harika ve çok kalabalık. Öyle yan karakterler pek yok hemen hepsi ana rollerde.Bu kadar iyi ve kalabalık bir kadroya her hafta senaryo yazmak, gerçekten çok büyük ve başarılı bir iş. Set de çok güzel yapılmış.
Daha önceden tanıdığımız usta oyuncular Gönül Ülkü, Altan Erkekli ve Füsun Demirel zaten harikalar. Bunun dışında birkaç dizide gördüğümüz Nihal Yalçın, Açılay karakteriyle harika. Kendisi Okan Bayülgen'in programındaki tiplemeleriyle çok sevilmişti. Bir de yine ön plana çok çıkıp, büyük bir çoğunluk tarafından çok sevilen Orçun tiplemesi, Bartu Küçükçağlayan'ı bundan önce ben Binbir Gece adlı diziden hatırlıyorum. Bu sefer tamamen farklı, çok komik, çok yaratıcı bir karakterle karşımızda. Hareketleri ve konuşmaları çok komik. Çok güldürüyor bizi:)
Yine Avrupa Yakası'nın Makbule'si Hasibe Eren'i görüyoruz ki, Gülistan karakteri Makbule'nin evlenmiş hali gibi;Ömür Arpacı yeniden bir Karadenizli...
Dizi beklenilen sürede izleyicilerin beklentisini çok yükseltti. Lakin bu beklentileri de karşılamayı bildi. Umarım hep bu şekilde devam eder. Biz de bol bol güleriz. İyi seyirler...

2 fikrim var:

Wicked_Stardust dedi ki...

Bir de Nil K.'nın kendini tekrar eden jingle ve reklam müziklerinin aynısı bir açılış şarkısı olmasa.

ekot dedi ki...

:) o da kadı kızının küçük bir kusuru:)

 
◄Design by Pocket