26 Şubat 2012 Pazar

The Muppets..

26 Şubat 2012 Pazar
Aylardır beklediğim filme nihayet kavuştum. Gözlerim yollarda kaldı resmen. Kendisi birçoğumuzun çocukluk eğlencesi, okuma yazma öğretmenimiz ve birçok davranışımızı bize öğreten Susam Sokağı'nın orjinali The Muppets. Geçtiğimiz cuma henüz vizyona giren film, bence büyük seyirci toplayacak. Ki salon 4-5 yaş ortalamasına sahip çocuklarla doluydu. Ama ben ve yaşıtlarımın da sayısı hiç de azımsanacak düzeyde değildi. Küçükken deli gibi izlediğim kurbağa Kermit nam-ı diğer Kurbacık'ı çok özlemiştim gördüğüm iyi oldu:))
Film boyunca maşallah Oscar töreni gibiydi. Birçok ünlü gerçek kimlikleriyle yer alıyordu. Ünlüler, kapanan Muppet tiyatrosunun yeniden açılması ve kötü adamların elinden kurtulması için kukla dostlara yardım da bulunuyorlar. Ama filme asıl hayat veren iki ünlü isim Jason Segel ve Amy Adams; ve yeni kukla Walter. Film boyunca gerek şarkılarla olsun, gerek kuklaların diyaloglarıyla çok eğlendim. Özellikle Miss Piggy'e bayıldım. Ki kendisini çok severim.Kendisinin film de Fransız Vogue'un büyük beden editörü olması da beni benden aldı. Miranda Kızı Emily Blunt da yine film de Vogue sekreteri.
Filmin içeriği hakkında daha fazla yazmayayım. En iyisi izleyip kendiniz görün. Bence eski bir Susam Sokağı izleyicisiyseniz çok eğleneceksiniz; ki benim şu günlerime çok iyi geldi. Biraz daha zorlasam aydınlanma bile yaşayabilirdim:D Neyse abartmayayım. Merak edenlere iyi seyirler...

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket