9 Aralık 2011 Cuma

Bana Radyo Dinlemeyi Sevdiren Radyo...

9 Aralık 2011 Cuma
Yaklaşık üç yıl önce mutfakta yemek yaparken tesadüfen radyoyu açtım ve karıştırırken rastgele bir istasyonu seçtim. Normalde hiç radyo dinlemediğim için frekansları da bilmezdim. Tesadüfen açtığım frekansta o kadar güzel şarkılar çalıyordu ki; o günden sonra her gün dinlemeye başladım. Evet o frekans Ankara'nın göz bebeği 95.8 MaxFM'di. Başta istanbuldan yayın yapan, ulusal radyolardan birisi sandım. O kadar kaliteli ve düzgün programları var. Sonra Ankaradan yayın yaptığını öğrenince daha çok sevdim ve bağlandım. Beğendiğim şarkılara yaptığım gibi, MaxFM'i de sevdiğim insanlara dinletmeye başladım. Birçoğu bana hak verdi. Üniversite öncesi hayatım Ankara'da geçmediği için ben radyonun öncesini pek bilmiyorum. Bu yüzden karşılaşmamız tamamen tesadüf oldu.
Önce radyodan dinledim. Sonra www.maxfm.com.tr  aracılığıyla dinlemeye başladım. Ardından bir adet i-phone edinince hemen uygulamasını da indirdim. Kısacası her yerde benimle artık. Şimdilerde ise çalışırken, internetten dinliyoruz. Neyse ki iş arkadaşlarım da benle hemen hemen aynı zevke sahipler de keyifle dinliyoruz.
Eskilerden en yenilere kadar birçok yabancı şarkıyı duymak beni mutlu ediyor açıkçası. Programları keyifle dinliyorum. Arada sırada yapılan yarışmalar da gayet eğlenceli. Vakt-i zamanında benimde bir müzikal bileti kazanmışlığım var.
 Bence uluslararası kalitede bir radyo. Keşke tüm Türkiye otomobillerinde de dinleyebilse. Otomobillerinde olmasa da internetten gayet keyifle dinleyebilirler. Eğer hala dinlemeyen varsa yabancı müzik severlere şiddetle tavsiye ederim, bana radyo dinlemeyi sevdiren radyoyu, MaxFm'i.

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket