25 Kasım 2011 Cuma

Bugünlerde...

25 Kasım 2011 Cuma
Bugünlerde aklım leyla, hani sıkılmıştın rutinellalıktan şimdi özlersin di mi köfte?? Hüzün, sıkıntı nausea ne bu şimdi forever ergenlik mi diyeceğim ama sebeplerim var. Ama olsun yaşıyoruz hayattayız, A.W. nin mışmışladığı gibi 'what else?'


Yazın iyi sürtüyorduk (sürtünennn) kış geldi kışkışlandık sokaklardan ev kedisi nubiye (patikler nerede???) ama sonuçta evdeduramayankurtlugiller familyasındanız.

Bugünlerde;

takip ediyorum: her gün moda ve sosyete, luxuryshoppers, çukurcuma times'a bakılıyor. fikirler alınıyor. moda ve sosyete çok sevdiğim bir moda blogu, bayım bayım bayılıyorum. sık güncelleniyor, rengarenk, dopdulu. luxury shoppers buramm buramm lüks, casual chick ,stilll kokuyor. çukurcuma times içi geçmişlere ruh üflüyor, yemek, gezi, gümgüzel öneriler var.


okuyorum: murat menteş in 'korkma ben varım' ına başladım. aptal aptal sırıtıyorum, gülüyorum okurken. gerçekten iyi geldi ha ama oburesk okur iş başında. bu bitince aklımda 'çarpışma partisi', filmi de çekilen 'yardımcı' ve 'boksör böcek'(sabit fikirde okudum) var.

gideceğim: salt galata'yı görmek istiyorum. açıldı sonunda tarihi osmanlı bankası binasında. konsept konsept üstüne, restoranı da varmış.


doyamadım: lera fresca'nın dondurmalarına doyamadım. kış geldi bakalım napcaz. antep fıstıklı, bitter çikolatalı yetmez bi top da muzlu...


izleyeceğim: 'dangerous method' a bu kadro ile kayıtsız kalınmazzz.


göreceğim: leyla gediz rampa'da, nil yalter galerist'te...

alacağım: çöl botu denen iskarpin -i ucubeden almak istiyorum. zara, m. dutti, clarks...


yiyeceğim: christmas ruhuna uygun starbucks toffee nut cheesecake...


güleceğim: hot in cleveland'e bayılıyorum. az ve öz komedi...


seviyorum: amy farah fowler. şahika paçozluğu var biraz ama çok sevimli...


deliriyorum:common project, margiela ayakkabılara, massimo dutti kazaklara...


arıyorum: güzel, uzun olmayan gri bir palto

dinliyorum: mütemadiyen beth ditto - i wrote the book

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket