9 Mart 2010 Salı

Nine

9 Mart 2010 Salı
Simdi efendime söyleyeyim.. Ben birazcık sıkıcı buldum konusunu. Acgözlü beyimizin bitmez tükenmez istahından ilallah geldi zaten. Ayrıca film yavas ilerledi ve hani dansla ilgili harikalar yaratmalarını bekledim azıcık. Ama isin aslı ben daha cok, filmi unutup, İtalya'nın güzide mekanlarını görmekten zevk aldım. 'Ne güzel bir ülkesin sen, beni de arada icinde barındır, beni de yasat orada', diyesim geldi ki, dedim de zaten.
Her neyse.. Penelope Cruz'a neden hep metres rolleri veriliyor, 'utanın kendinizden' demek istiyorum. Bu kadın hep isterik degil ki yani. Gayet güclü, ayakları yere saglam basan bir karakter kendisi. Bana düsmez tabii..susarım o zaman.
Ben en cok Fergie'nin dansını+soyledigi sarkıyı begendim. Italian movie diyor boyle..kumların arasından dansını yaparken, hop hop yapıyor insanın yüregini(ne demekse artık:p). Ama biraz kilolu gözükmüs normalde o kadar kilolu durmuyor sanki. Ha bir de 'Vogue dergisindenim ben' deyip, yakısıklı İtalyan erkekleriyle dansını yapan sarısını (Kate Hudson) gözüm tuttu. O sahnelerde iyiydi baya.
Hmm bilemedim. Bircok ünlü vardı filmde zaten, bu kadar bahsedilmesinin nedeni buydu ama, boyle olunca iste benim beklentilerim artıyor, daha daha cok sey görmek istiyorum. 'Pıt' diye film alakasız bir yerde bitiyor, gereksiz detaylar izlemis buluyorum kendimi sadece.
Nerdeee o Chicago...peh. Kusura bakmasın yönetmenimiz ama onun üstüne gül koklanmazdı hata olmus.

2 fikrim var:

ekot dedi ki...

çok aşşağılamasaydıınn=))

Elif dedi ki...

:D benim yazmamı soledin, napiim iste benden bu kadar. ya ama bu ara film konusunda benim beklentilerim cok yuksek ondan boyle oluyo galiba. piyasadaki filmlerin de bir sucu yok aslında:p

 
◄Design by Pocket