18 Mart 2010 Perşembe

Karl Lagerfeld hep COOLdun. Madonna, yine her zamanki gibisin..

18 Mart 2010 Perşembe
H&M malumunuz..nerdeyse bütün ürünlerin Made in Turkey olup bir tek Türkiye'de olmayan markalardan birisi herhalde. Istanbul'da acılacakmıs diye dedikodular dönüyor son günlerde..Bakalım merakla bekliyoruz. Hal böyleyken bakalım elimizde neler varmıs dedim reklamlarını incelemeye koyuldum.. Madonna ve Karl Lagerfeld'in H&M reklamında oynadıgı karelere gözüm takıldı. 2006'da cekilmis ve KL'nin oldugu reklam ciddi ödüller almıs, cok eglenceli ve dahice buldum reklamı.

Söyle modacılar konusuyorlar aralarında..Anlam veremiyorlar neden bu kadar cok tuttugunu bircok modacının kapıda kaldıgını vsvs. Bir de ustune ustluk ucuz diyor adam. Karsısındaki adam dahası da var diyip kagıda 'erkek koleksiyonu da var.' diye yazıyor. Esas adamımız inanamıyor diyor ki: 'Nasıl yani Karl bütün bu dedikodular dogru mu..cok ucuz bunlar..' Karl da su cumleyi diyor ve adamı dumur ediyor!!: "What a depressing word. It's all about taste. If you're cheap...nothing helps." Herkes saskına dönüyor bu arada birkac kisinin uzerindekilerin fiyatları yazıyor. Ve reklamımız burada sona eriyor.


Madonna'nın oldugu reklam ise 2009 baharda cekilmis..cekik gözlü hanım kızımız bana bir stil bulun diyor Madonna'ya danısıyor. O da yardımcı oluyor ediyor. Ama tip inanılmaz komik. Madonna'ya stil konusunda yardımcı olan adamlardan birine tokat atınca, adam 'i love you' diyor ve beni koparıyor! Böyle bir eglencelik izlemelik sukela tadında olmus. Hay allah nelerle ugrasıyorum artık halime de bakın. Ama kaliteli reklamlar gözümden hic kacmıyor ne yapayım :))

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket