30 Mart 2010 Salı

Dünyaca Sıkılıyoruz

30 Mart 2010 Salı

Şu Chatroulette ne zıkkımmış deyip dün tecrübe ettim. Webcaminiz olması şart bu eğlence için. Dünyanın herhangi bir yerindeki bir kişiyle rastgele konuşuyorsunuz, kameranız otomatikman açılıyor. Ve karşınıza birisi geliyor. Beğenmezseniz değiştiriyorsunuz ya da o sizi değiştiriyor. Ne kadar saçma değil mi? Ama bunu yapan 17 yaşındaki rus velete Google ve bir rus şirketi milyon eurolar teklif etmekteymişler şimdi. Çünkü milyonlarca kullanıcı varmış artık Chatroulette'de.
Erkek kullanıcılar daha fazla ve bunların çoğu pipilerini teşhir etmekte veya sıvazlamakta. Bunları şikayet edebiliyorsunuz. Onun dışında canı sıkılan bir sürü insan var. Melül melül bakıp hi, where are you from tadında konuşuyor ya da şebekliklere maruz kalıyorsunuz.

Politik atışmalar da oluyor arada

Bazen doğru dürüst bir çift laf etmek de mümkün. Ben Almanya'da yaşayan Brezilyalı bir çocukla konuştum mesela döneri çok sevdiğini falan söyledi. Sonra Hollanda'dan iki çocukla konuştum. Havadan sudan, müzikten, insan haklarından kel alaka konuşuverdik. Gitar çalanlar, dans edenler ne ararsanız var.

Bryanboy da Chatroulette'e kayıtsız kalamayanlardan

Sonuçta eğlenmek için birebir. Yaratıcılığı geliştirdiği de söylenebilir. Birkaç küçük hileyle,many cam denen olayla Jessica Alba görüntülerini koyup insanları kandıranlar var. Ya da yan duran bir kağıda "if you turn your head i win" yazıp okumak için kafasını çevirenlere gülen zeki kişiler de mevcut.


Diğer bazı chatroulette best of ları ise şunlar:

http://i.imgur.com/3yldh.jpg
http://www.liveleak.com/view?i=937_1266702214
http://www.youtube.com/watch?v=JTwJetox_tU
http://www.youtube.com/watch?v=8qBFNaA7u1E

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket