20 Mart 2010 Cumartesi

Damızlık Erkek ve Kadın Bulunur...

20 Mart 2010 Cumartesi
Bu gece TV izlerken, Star TV'de yeni başlayan Kalbimi Çal adlı programı gördüm ve uzun süredir içimde olan bu konuyu yazma isteğimi daha fazla içimde tutamadım. Öncelikle bu programları görünce aklıma ilk gelen şey; insanların sokaklarda kendilerini pazarladıkları yetmiyor, artık pazar gibi programlara çıkıp kendilerini ve hünerlerini sergiliyorlar.
Esra Erol'la başlayan izdivaç furyası, ülkemizde çeşitli yapımcıların hayal güçleriyle daha da gelişerek iğrençleşiyor. Esra Erol'un yaşadığı rezalet kalmadı ama kadın çok mutlu elindeki DAMIZLIKları sergilemekten. Tuhaftır damızlıklar da mutlulular. Bunun ardından olaylara komik bir bakış açısı katan Zuhal Topal girdi sektöre. Gerçekten çok eğleniyor gelen tiplerle. İzleyenleri de eğlendiriyor.Ama bu komiklikte yetmedi mide bulantımı geçirmeye. Özellikle Kalbimi Çal programında gördüğüm at gibi kızlar, ortaya çıkan erkeğe ağızlarındaki salyaları akıtarak bakmaları mide bulantımı 40 kat filan daha arttırdı. Bu sadece erkeklere olduğu için kadınlara da yapılsa aynı şekilde iğrenirdim. Merak ediyorum, bizim o gururlu, başı dik, böyle hayasız olaylara gayet sert yaklaşan milletimize n'oldu?? Bilen varsa bana da açıklasın. Tamam gelenek, göreneklerimizde görücü usulü gibi gudik olaylar var. Ama büyüklerimiz ne yapsa iyi yaparlar diyerek bunu da katlanabilir görebiliriz.
Bu programlar, bizleri gün geçtikçe kötü bir hale sokuyor. Ve ilk defa izleyip kızanların çoğu bir süre sonra bağımlı hale geliyor. Çok şükür tek başıma oturup hiç izlemedim. Bence insanlarımız çok boş hale geldi ve böyle gereksiz işlere sarmaya başladı. Aman kendinize dikkat edin. Siz de yakalanmayın bu furyaya!!! İçimdeki bu çığlığı daha fazla bastıramadım, kusura bakmayın!!!

PS. Bana bu yazıyı yazmam da çooookkk büyük katkıları olan babaanneme bana bu programları izlettiği için teşeşkkürler;))

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket