12 Şubat 2010 Cuma

Miu Miu!

12 Şubat 2010 Cuma
Miu Miu Prada'nın genç markası. 1992 yılında kurulmuş. Adı Miuccia Prada'nın lakabından geliyor. Genç, modayı takip eden ve cesur tasarımlar yapmayı hedefliyor. Bugüne kadar birçok ünlü kampanya yüzü oldu. Kirsten Dust, Maggie Gyllenhall ve Lindsay Lohan bunlardan birkaçı. Çok fazla dikkat etmiyordum bu markaya ama son koleksiyonlarını çok eğlenceli ve yaratıcı buldum. Bu koleksiyon gerçekten genç ve "stylish" olmuş.
Ayakkabılar çok iddialı. Yaza fevkalade uygun. Elbiselerin yakalarında, eteklerde ve pantolonlarda kedi, köpek, kuş baskıları kullanılmış.
Bu hoş detayların farkına haliyle varan moda şeytanı Mrs.Wintour da Vogue'un Şubat sayısındaki Patrick Demarchalier tarafından çekilen Sevgililer Günü Randevusu editoryalinde fazlaca kullanmış Miu Miu' nun kıyafetlerini. Yani büyük yerden gelmiş onay. Artık farklı olanlar bile birbirine benzemişken, Alexander McQueen gibi bir dahi bile yaşamamayı seçmişken tasarıma inanmak gittikçe güçleşiyor. Ben bu açıdan çok yaratıcı ve felsefisine uygun tasarlanmış buldum Miu Miu'nun ilkbahar-yaz 2010 koleksiyonunu.

1 fikrim var:

ekot dedi ki...

yazı sert ve güzel olmuuşş;))

 
◄Design by Pocket