19 Şubat 2010 Cuma

The Bing Bang Theory-Sheldon Cooper

19 Şubat 2010 Cuma
Stewie Griffin'in büyümüs hali bence Sheldon Cooper.. Tabii ki cok daha eglenceli ve bir o kadar da komik.. Herkes tarafından o kadar cok sevilmis ki; dizide söyledigi laflar icin.. kendisi icin.. ayrı ayrı fan page leri acilmis, tshirtleri icin bile ozel bir sayfasi var ve daha neler neler. Sanirim ekranlarin uzun zamandir hasret kaldigi karakterlerden birisi Cooper.
Bir soruya yanit veremedii zaman gozlerinin seyirmesine hastayim. Herkes gibi 'Bazinga' lafina da deli oluyorum. Böyle bir komsum olsun daha ne isterim ki dedirttiriyor insana. 'Dünyanin en salak zekisi' diye tanimlaniyor cogu yerde. Fizik konusunda kelimenin tam anlamıyla bir dahiyken (IQ:187), insanlarla bu kadar zayıf iletisiminin olmasi, patavatsızlıkları..onu kendi gibi yapan ozellikleri kesinlikle. Demin izledim yine birkac bölüm. Moralim bozukken birdenbire kendime geldim. Siddetle tavsiye ederim. -Gülmeye hasret kalanlara özellikle:)-

2 fikrim var:

Aylak Kedi dedi ki...

sheldon bir hastalık gibi sarıyor insanı, o uyuz uyuz konuşması, koşması, üç kez kapıyı vurup üç kez adını söylemesi, herşeye verecek bir cevabının olması vs vs bağımlılık yapıyor..

Elif dedi ki...

kesinlikle :)

 
◄Design by Pocket