10 Aralık 2009 Perşembe

New Moon..tam bir fiyasko!!

10 Aralık 2009 Perşembe
Ya benden geçti artık böyle çocuk filmleri ya da film hakkaten çok kötüydü. Ki ikinci dediğim daha gerçekçi olmalı, Nickelodeon izliyorum hala.. :)
İlk yarı bitsin diye dua ettim. Vampir filmlerine hakaret gibiydi zaten. Bari vampir filmi demeyin onlara saygınız olsun.. Anlayamadım neler oluyor, izlerken başka dünyalara daldım. O iki erkeği de cıbıl cıbıl görmekten tiksindim. E yani Jacob kas yapmış da ne olmuş.. Bence hiçbir şeye de benzememiş..  Hele Edward'ın o aidsli gibi olan cılız vücudu.. Jacob ve arkadaşlarının, pehlivanlar gibi gezinip durmaları. (Ya şimdi alakasız olacak ve biraz da utanarak söyleyeceğim bunu ama erkek vücudu esaslı bir tane görmek istiyorsanız bkz.David Gandy. Hayır yani bu kadar çok abartıldığı için eleştiriyorum aslında. Yoksa çok da ilgimi çekmiyor bunlar:P)
Film sırasında çoğu arkadaşımın ipler koptu sonunda güldük beraber. İlk yarıda çıkanlar da oldu dayanamayıp.. Her neyse. Gitmeyin ya izlemeyin. Verdiğiniz paraya yazık valla. Saçma sapan bir aşk anlatıyorlar zaten. Aşklarından da baydım. Bella,  Edward'ın yanında Jacob'a 'seni seviyorum' deyince hele, yoook artık oldum orada.. Rahat mısın arkadaşım.. Bir anda Bellacık buldumcuk olmuş.. Ne yapacağını şaşırmış.. Ben bu sonucu çıkardım filmden özet bunu anladım.. :):)
Ah ahh eskiden ne güzel aşk filmleri vardı.. Vah vah.. Kimse kıymet bilmez olmuş artık.. :P Bir de şu Bella'nın yüzü bir kere gülsün ya. O ne mendebur bir şey öyle.. "Beni vampir yap o zaman gülerim, seninle de onun için beraberim" modundaydı sanki.. ahah nese bu kadar yeter. Çok ağır eleştirdim, ama haketti ya hakkaten haketti bu sefer:)

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket