20 Aralık 2009 Pazar

Meryl Streep'e hayran olma sebeplerimden biri daha..Julie&Julia

20 Aralık 2009 Pazar
Kendisi, meslegine hakkını veren bir yıldız. Durusuna, giyim tarzına, aile hayatına... kısaca kendisine gıpta ediyorum!! Son birkaç yılda yaptığı filmlerden: The Devil Wears Prada, Mamma Mia, Doubt ve son olarak Julie&Julia. Hepsinde farklı karakterleri canlandırdı. Kim olmasını isterseniz o olup cıkabiliyor. Yok boyle bir yetenek gercekten. Beni surekli sasırtıyor.
Julie&Julia da cok guzeldi. Biraz uzun sürdü gerci ama yine de zevk alarak izledim. Gercek hayattan alınmıs bir hikaye canlandırılmıs. 40 yasında hayatının askını bulup evlenmis ve kariyerini bu noktadan sonra (ahcı olmaya karar vererek) olusturmaya baslamıs Julia Child(Meryl Streep)'ın yemek kitabıyla büyüyen bir kızın, Julia'nın tariflerini deneyerek blogunda paylastıklarını anlatan bir film.
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=vjvJHsJD8ic
Sonuc: Hayattan beklentilerimi arttırdı. Ozellikle su aralar moralim bu kadar bozukken..Bak iste 40 yasında askını bulanlar var, beklemek gerek bazen..dedirtti. Bir de Julia karakteri hep pozitif, mutlu, mızmız degil ne guzel. Sevilesi bir insan kısaca. Keske etrafımda daha cok boyle insan olsa.. :)
Hayat guzel.. Kıymetini bilerek yasamak lazım.
"Kendin ol, hayat bir baskası olmak icin cok kısa."

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket