16 Aralık 2009 Çarşamba

kahraman yastık,tuz,biber

16 Aralık 2009 Çarşamba


"Başını omzuna yasladığında seni kim koruyacak! Eminönü esnafından Cumhur Baba mı, Üsküdarlı tellak Şevket Abi mi, Beşiktaşlı öğrenci dostu Durmuş mu, yoksa Beyoğlu’nun en esaslı karakteri Mustafa Amca mı?
Bu yastıklara her başını koyduğunda İstanbul şehrinin bu süper kahramanlarının güçleri seni koruyacak.
Eminönü’nde kurtlar sofrasında seneler boyu esnaflık yapma , her türlü ekonomik dalgalanma, kalabalık, müşteri nazına dayanabilme ve asla deri kılıfsız cep telefonu kullanmama gücü ile korunmak istiyorsan Cumhur Baba’yı seç.
Hamam sıcağında İstanbul’un gerdiği kasları yumuşatmak ve insanları şehrin kirinden arındırıp pür-i pak yapabilmek için gerekli pazu gücü ile korunmak istiyorsan Şevket Abi’yi seç.
Dönerci bıçağı gibi bir aleti büyük bir ustalık ve zerafetle idare ederek, gayet insani bir amaç olan açları doyurmak uğruna kullanabilmek ve aynı zamanda “buyyruun” la başlayarak geçen müşterileri hayatta kaçırmamak için her daim yeni slogan üretebilmek gücü ile korunmak istiyorsan.
İstanbul’un 24 saat yaşayan vazgeçilmez semti Beyoğlu’nda senelere meydan okuyarak , şair ruhlu kalabilme, herkese poz verebilme gücü ile korunmak
istiyorsan Mustafa Amca’yı seç."

Bu eğlenceli tanıtım yazısı aynı zamanda Penguen çizeri olan Cem Dinlenmiş 'in tasarladığı kahraman yastıklarına ait.Bu İstanbul kahramanlarının basılı olduğu sevimli yastıklar Bun Design mağazalarında satılıyor ve fiyatı da 15 tl.Yılbaşı hediyesi alacak olanlara iyi bir alternatif olabilir.
Ayrıca yine Bun Design mağazalarında satılan Erdem Akan tasarımı ilaç şişesi şeklindeki tuzluk karabiberlik de bence çok tatlı.Fiyatı ise 19.99 tl.

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket