6 Aralık 2009 Pazar

biraz da JAZZ..

6 Aralık 2009 Pazar

İlk ben bu grubu keşfettim Türkiye'ye ben tanıttım!!.. Kimse bilmezken sizi dinlerdim, albümünüzü taaa nerelerden satın aldım... O zamanlar internetten alışveriş yapmak bile bu kadar yaygın degildi diyesim var ama vardır elbet bilen birileri :)
Adı: KOOP. İsveçliler. Şimdi birçok reklamda şarkıları çalar oldu, aşina olunan bir ses haline geldi. Bu grubu oluşturan çiftimiz biraz tuhaf ama neyse ki hazırladıkları parçalara seçtikleri solistler hep güzeldi, ordan kurtardılar :)
3 albümleri var: Sons of Koop, Waltz of Koop bir de Koop Islands.
Koop Islands en en en güzel albümleri bence. Koop Islands Blue'yu dinleyin, bir alıp götürsün sizi buralardan da ne demek istediğimi anlayın :) Yine bu son albümden: Come to Me, Forces..Darling, I See A Different You dinlenebilir. Bir de Strange Love'ı dinleyin reklam müziği olanlardan biri o. Bakalım hatırlayacak mısınız :)


Bugün bahsedeceğim diğer jazz grubu da Squirrel Nut Zippers. Gypsy tarzı da biraz olduğundan mıdır nedir.. kıpır kıpır yapar içinizi, hopidik hupidik aman da ne güzel, hayat hep böyle olsa dedirtir. Sonracığıma iyi bir güne başlangıç için ideal, mutlu tebessümlerle etrafınıza bakmanızı sağlayan şarkıları vardır bolca. Hell dersem zaten herkes tanır bilir bu şarkıyı, en sevilenidir. Zaga'da dinlemişsinizdir mutlaka;) Diğer güzel parçaları.. Bad Business Man, Blue Angel, My Drag.

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket