13 Aralık 2009 Pazar

Aysel Gürel'in izinden

13 Aralık 2009 Pazar

Aysel Gürel'in sözlerini yazdığı mükemmel şarkılarının ardından, Yonca Lodi; eskiden kısa sayılan ama artık tüketimin hızlanmasıyla uzun hale gelen bir zamanda; yeni single'ı "Emanet" ile karşımızda. Söz ve müziği , henüz isim olarak çok bilmediğimiz, Zeki Güner'e ait. Single da "Emanet" parçasının iki versiyonu bulunuyor.
Şarkının ilk olarak akustik versiyonunu dinledim ve çok beğendim. Aysel Gürel aramızdan ayrıldığından beri onun şarkıları kadar anlamlı bulduğum bir şarkıyı ilk defa dinliyorum. Başta onun daha önce söylenmemiş bir parçası sandım, ama değil. Yonca Lodi, katıldığı bir televizyon programında şarkının kendisine Zeki Güner tarafından ulaştırıldığını söyledi. Zeki Güner şarkıyı onun söylemesi için yazmış.Bu Yonca Lodi için çok hoş bir şey olmalı.
Ayrıca şarkı "Canım Ailem" dizisinde kullanılıyor, ki klibi de Canım Ailem dizisinin görüntüleriyle oluşturulmuş. Yonca Lodi'nin o mükemmel sesiyle hayat verdiği bu şarkı , daha uzun zaman akıllardan çıkmayacak gibi. Zeki Güner'in ellerine , Yonca Lodi'nin de o mükemmel sesine sağlık. Böyle güzel şarkıların devamının gelmesini diliyorum...

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket