26 Kasım 2009 Perşembe

bir kış alışverişi macerası

26 Kasım 2009 Perşembe
Kış ayları geldi mi bana afakanlar basıyor.. Yazın giyebilecek onca güzel çeşit şey varken şimdi birkaç seçenek arasında gidip geliyorum. Hele o yünlü şeyleri giymek zorunda kalmak kaşıntılarımı şimdiden başlatıyor. Bu kış neler ilgimi çekiyor bir bakalım:
*Bu aralar, ceketlere gözüm takılır oldu. Hem spor hem iş için giyilebilcek bir sürü çeşit var. Hepsi de birbirinden güzel. Gözüme kestirdiklerim var bir sonraki ay inşallah hala yerlerinde olurlarsa onlar benim olcak :)
*Sonra, şöyle elbiselerimin altına giyebilcek çizme arayışlarım var. Ugg'lardan sıkıldım bu sene. Gerçi alışveriş mağazalarını gezerken gözüme ayakkabıcıların çoğunda 100liraya çakma-gerçek arası ugglar takıldı. Bazıları gerçekten çok kötü ama bazılarına bakmaya değer eğer almaya niyetiniz varsa. Her neyse, aklımdan bunları geçirirken Ankamall'deki Steve Madden'e gözüm takıldı. Dedim hadi limitim 100lira olsun bakalım neler bulabileceğim. Çıkarken iyki girmişim dedim, istediğim gibi bir çizmem var sonunda. Herkesin kendi zevkine göre bulabilceği güzel şeyler var aslında orda bu sezon. Bir göz atmakta fayda var.
*Kot üzerine t-shirt ve hırkayla tamamlayabilceğim kombinasyonlar peşindeyim. Kotlar ve t-shirtler hep aynı değişik bir şey yok. Oxxo'ya bakarsanız eğer orda çeşit çeşit hırkalar bulabilirsiniz.
*Dapdaracık giyinmektense daha bol, dökümlü şeyler giymeyi sever oldum bu kış. Bol dediysem de hamile kıyafetlerinden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın.. Örneğin, böyle yarasa kollu kazaklar çok güzel durabiliyor.
*Gömlek üzerine değişik süveterler giymek de eğlenceli oluyor.
*Görüntüde değişiklikler hoş olabiliyor. Mesela, bu sene süslü püslü kurdeleli taçlar çok var. Birkaç tane ben de aldım. Denemeye değer..

 Son olarak bunu söylemeden geçemeyeceğim, sayın baylar Gordion'daki Mango erkek reyonu baya bir başarılı. Benim alıp giyesim geliyor bazı bazı. Arada bir yolunuz düşsün, bakın, fikriniz olsun. Veya bu sezon Gap erkek reyonuna da bakabilirsiniz ama fiyatlar biraz daha tuzlu..
 Alışveriş yapmayı seviyoruuuuuum!! Lotodan param çıksa hepsini alışverişe harcayabilirim..Büyük bir kısmını diyelim hadi :P

0 fikrim var:

 
◄Design by Pocket